Om oss

Christin7 Christin Pohjola Rantatalo, Tandläkare

Christin Pohjola Rantatalo har arbetat som tandläkare sedan 1987 och har tjänstgjort  inom landstingen i Örebro län och Norrbottens län.
Christin har arbetat som verksamhetschef inom Folktandvården och resurstandläkare på specialistkliniken för barn och ungdomar. Som allmäntandläkare har hon erfarenhet av arbete med tandvårdsrädda patienter och sjukhustandvård med behandlingsformer som sedering, lustgasbehandling och narkostandvård.
Christin är en hyfsad skatingskidåkare,  gillar att resa och  hålla sig i form.

 027 Sirpa Rickblom Höynälä, Tandhygienist

Sirpa Rickblom Höynälä har arbetat inom tandvården sedan 1988. Först som tandsköterska i 6 år och sedan som tandhygienist. Hon har vidareutbildat sig inom ämnesområdet tandlossningssjukdomar och i nära samarbete med Specialisttandvården i Luleå verkat som resurstandhygienist. Sirpa har arbetat med uppsökande tandvård för äldre och funktionshindrade, barntandvård, tobaksprevention, hållit i utbildningar för blivande tandhygienister, i skolor, för vårdpersonal m.m
Hon tycker om sitt jobb och det viktigaste är de mänskliga mötena och glädjen i att få hjälpa andra.
På fritiden vill hon träna, laga mat, pyssla med heminredning och resa och med man och tvillingarna, Edvin och Ellen har hon förmodligen ingen brist på sysselsättning.

 

???? Heli Kitti, Tandsköterska

Heli har arbetat som tandsköterska sedan 2005. Innan det som undersköterska inom äldrevården i ca 17 år.
Heli är en person som värnar om sin familj och tycker om att vistas ute med promenader.